Et døgn senere enn lovet kommer det en oppdatering.. Da jeg skulle finne antrekket til lørdagen ble det vanskeligere enn jeg hadde forestilt meg. Selv om jeg egentlig burde vite bedre og kjenne meg selv godt nok nå. Jeg vet jo egentlig at jeg aldri klarer å bestemme meg.

Jeg prøvde på meg flere antrekk, men var ekstra ubestemmelig denne gangen.Det endte med endevendelse hele garderoben. Det føltes nok smart akkurat der og da, men ikke da jeg våknet opp søndag morgen, litt sliten og uggen i formen. Garderoben fikk vente.

Note to self: Håper jeg har lært til neste gang (helt sikkert ikke, haha)

Det komiske i det er at jeg endte opp med en helt vanlig jeans, hvit topp, skinnjakke og sorte boots. Et helt vanlig antrekk, jeg kunne funnet frem på 2 minutter.

Jeg får se det positive i det, garderoben trenger en opprydning. Så da vet dere hva jeg skal bruke dagen til 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Legg inn en kommentar