12janes-fotografi-linnHvor ofte opplever du at den planlagte treningen ikke blir noe av?

Du har bestemt deg for at nå… NÅ, skal du virkelig ta treningen og helsa på alvor. Noen timer eller dager etter har du ikke gjennomført en eneste en. Tiden har ikke strukket til , energien er bånn i bøtta og sofaen vinner. Du sitter igjen med en tynget følelse over å ha mislykket, IGJEN…

Du ser hvor dedikerte og flinke alle andre er og tenker at du ikke duger til noe. Du skulle ofte ønske at du hadde en treningspartner som kunne dra deg med. Eller at du hadde et samarbeid med en personlig trener hvor du forpliktet deg til å møte opp og gjennomføre økta, men det er for dyrt. Kanskje du er alene med barn og kan ikke reise i fra. Det kan være mange årsaker. Du tenker at når du ikke får trent på et senter så vil ikke treningen ha effekt.

Jeg kjenner meg igjen.. Med lange dager som alenemor, med jobb og studier hadde jeg en periode hvor alt ble veldig demotiverende. Jeg var oppgitt over å ikke komme meg utenfor døra etter leggetid og energien var ikke tilstede. Sofaen fristet mer og var så fordømt god. Det ble en gjenganger at treningsøktene utgikk.

Jeg angret like mye hver eneste gang i ettertid. Fordi jeg innerst inne visste hva jeg gikk glipp av ved å ikke trene.

Til slutt ble jeg nødt til å ta grep og gjøre endringer. Jeg måtte planlegge og tilrettelegge sånn at jeg fikk gjennomført. Jeg måtte gjøre det enklere for meg selv.

De små justeringene jeg gjorde med tanker og målsetting førte til at det ble det lettere og jeg klarte å få rumpa opp av sofaen. Og det helt uten både utstyr og treningssenter. Jeg stilte mindre krav til meg selv og det hele løsnet.

Myten om at styrketrening med kroppsvekt ikke har noen effekt kan vi skrinlegge med det samme. Du må virkelig ikke inn på et treningsenter og løfte tunge vekter for at treningen skal gi resultater.

Den beste treningen er den som blir noe av, og det beste er at det vil gi resultater på mange områder!

Det vil gi deg en sterk kropp, fra topp til tå, fra innsiden og ut. Du vil få mer energi, overskudd og glede. Selvfølelsen øker betraktelig. Dagligdagse arbeidsoppgaver vil bli lettere. Det vil gi bedre søvnkvalitet. Helsegevinsten er stor.

Nå vil jeg å invitere deg til det samme. Til å trene hvor som helst, når som helst. Ønsker du å gjøre den på jobben, innendørs hjemme, utendørs hvor-som-helst, på hytta eller på en strand med bølgeskvulp fra havet, så sier jeg: JA, bare gjør det.

Jeg vil gi deg muligheten til å kjenne på følelsen av mestring og lykke !!

Blir du med?

Effektiv hjemmetrening!

♥ Du mottar nytt treningsprogram på mail hver uke i 4 uker

♥ Vi bygger en sterk og utholdene kropp med ekstra fokus på mage, rumpe, lår og fettforbrenning

♥ Hver øvelse linker til en video hvor jeg viser deg utførelsen av øvelsene.

♥ Jeg kjører en liveøkt i uken i de 4 ukene.

♥ Du velger selv om du vil trene 2 eller 4 økter i uken.

♥ Du får tilgang til en lukket gruppe på Facebook hvor jeg besvarer spørsmål, du treffer likesinnede, og vi kan dele tips og inspirasjon med hverandre.

♥ Vi skal ha det veldig gøy sammen. Jeg gir deg verktøyene du trenger for å komme i gang og bli trygg på treningen.

♥ Oppstart: Mandag 31.oktober

♥ Pris: 299,- for alle 4 ukene

♥ BONUS: De tre første som melder seg på får 1 samtale med meg via skype til en verdi av 800kroner. I denne samtalen vil du få muligheten til å jobbe grundig med motivasjon og målsetting. Jeg veileder deg i det du måtte ønske

(Forutsetter at det er minimum 10 påmeldte for gjennomføring)

Er dette noe som kunne passe deg?

Meld deg på da vel 🙂

 

 

Legg inn en kommentar