Er jeg åpen for å få medlidenhet og oppmerksomhet?

I det siste har jeg fått flere tilbakemeldinger om min åpenhet.

Det betyr veldig mye å få vite at det jeg skriver har stor verdi for dere som leser. Det er nettopp det som er min motivasjon for å gjøre dette og for å fortsette.

Jeg har fått flere meldinger, kommentarer og mail om at det jeg skriver hjelper og gir håp om at det finnes løsninger. At det motiverer til å ta de takene som skal til. Jeg har fått forespørsler om hjelp. Mennesker som tillitsfullt deler sine historier med meg.

Jeg er så takknemlig.

Mitt valg om åpenhet er ikke for å få medlidenhet, men for å vise at vi som har utfordringer ikke er alene. Ofte føler du deg ensom og annerledes. Det skaper frykt for å dele og å åpne opp. Du er redd for at du skal bli sett ned på, bli stemplet og satt i «bås.»

Jeg ønsker å ufarliggjøre det å være åpen. Min erfaring er at åpenheten bidrar til styrke. Samtidig er det også en frykt. Redsel for at noen vil stille meg til veggs og være negativ. Det krever mye å være åpen. Sårbarhet…

Men det andre betyr så mye mer.

Det er trist å vite at mange sliter og går igjennom et helvete.

Det betyr det utrolig mye at jeg kan bidra til at noen får det lettere. Om så om det bare er en. En er mye det.

Jeg har alltid brydd meg om mennesker rundt meg. Jeg har alltid brydd meg om de som trenger litt ekstra hjelp. Jeg har mye omsorg og kjærlighet å gi. Det betyr mye å vite at andre har det bra. Jeg vil dele mine tanker, følelser og erfaringer. Være et medmenneske. Jeg velger å bruke min stemme. Jeg ønsker å hjelpe, bidra og gjøre en forskjell. ♥

Hva er dine tanker rundt dette?

Takknemlig

DU ER BRA NOK

 

4 comments on “ÅPEN & SÅRBAR…

  • Tusen takk, Sissel, og i lige måte 🙂
    Så spennende med bloggoppstart. Gleder meg til å følge deg 🙂

  • Syns det er både modig, raust og flott at du er åpen. Jeg tenker som deg og har praktisert dette i min jobb. Nå ønsker også jeg å gjøre dette i en så vidt påbegynt blogg. Må finne min vinkel på det «overaltgjeldende» tema: kjærlighet mellom alle mennesker ?

Legg inn en kommentar